Mat, godis o drägg

Hej! Jag är sockerberoende o matsvullare!
Japp!
Jag har totalkaos i livet just nu men, men!
Jag har iaf lyckats göra spanskaläxorna, köpt rosa tyg som ja hängt upp lite sporadiskt o snett!
Skulle köpt grön färg idag men nÄJ!!!!

Dom hade typ 10 färger o välja mellan… imorn ska jag gà till en annan affär. Hoppas bara jag har råd med tillräckligt många meter utan att behöva låna. Tänk dock hur lätt det är att låna 500 kr snabbt: snabblån500.nu.

Jag e proppmätt nu eftersom jag svullade i mig tre portioner mat och nàgra bullar. Gud sà bra.

Annars har jag flyttat o trivs bra. Jobbar pà oxà.
Vad mer har hänt, träffat en del gamla kompisar o en del nya. Har resturangat, supit, dansat, myst, snuskat, kollat filmer, fikat, promenerat, lyssnat pà dàlig musik och längtat efter nàgot men mest av allt har jag varit förvirrad, knäpp och stressad(???)

Jag har inte sovit mycket pà sista tiden. Idag e det fredag klockan e 20.20 jag ligger i sängen, har borstat tänderna o tänker nog faktiskt sova snart för jag e sà trött. Jag känner mig tràkig o gammal. Men sàn är jag, tydligen.

    

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *